product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Modern kaşifler için tasarlanan Romino, en son teknolojiyi zarif tasarımla birleştirerek hareket halindeyken aromaterapinin keyfini çıkarmanızı sağlar. Şık, cep boyutunda tasarımıyla Romino, çantanıza veya cebinize kolayca sığarak seyahat için mükemmeldir. Dahili şarj edilebilir pili, 2 saat sonra otomatik durdurma programıyla geliştirilmiş, 8 saate kadar kesintisiz aromaterapi sağlayarak sizi hantal kablolardan ve hacimli cihazlardan kurtarır. Kapağı kaldırın, tercih ettiğiniz esansiyel yağlardan birkaç damla pamuğa ekleyin ve duyularınızı saran rahatlatıcı aromanın tadını çıkarın. – Taşınabilir ve susuz aroma difüzör – Seyahat ederken, araba kullanırken, evde veya ofiste esansiyel yağların kokusunun tadını çıkarın – Sağlığı geliştirmek ve soluduğunuz havanın kalitesini artırmak için birkaç damla esansiyel yağ. – Her 2 saatte bir otomatik kapanma – Pil ömrü: 8 saate kadar – Şarj süresi: 4 saat – USB-C ile şarj edilebilir (kablo dahil) – Güç kaynağı: 5V USB güç adaptörü (dahil değildi Alüminyum – ABS 7,8 x 3,3 cm 83 g

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.