İlyas Yıldırım Devavit 1 Kg Yavru Güvercin Maması, Yemi Ve Yavru Yedirme Aparatı Yavru Kuş Şırıngası
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
İlyas Yıldırım orijinal markası Devavit Yavru Maması 1. sınıf hammaddeden üretilmiştir Tüm kanatlı hayvanlarda kullanıma uygundur Ürün özellikleri Mama : Toplamda 20 den fazla vitamin, tahıl ve besin takviyesi içermektedir ; Lif ve protein deposudur ; Türkiye ilk ve tektir ; Anaçların bakmadığı yavruları büyütebilmenizi sağlar ; Yavru gelişimi için gereken besinleri sağlar ; Anacın kustuğu yem yetersiz kalsa bile mama besin olarak eksiksizdir ; Hasta anaçlara da takviye olarak verilip, besin ihtiyaçları karşılanır ; Kursakta sertleşmez ; Kursakta mantar oluşturmaz ; Kursakta ideal sürede hazmedilir ; Ürün özellikleri enjektör : Paslanmaz çeliktir ; Ömür boyu kullanıma uygundur ; Yuvarlak uçludur ; Kursağa takılmaz ; Kuşların kursağına zarar vermez ; 2 parçadan oluşur, şırınga kısmı ve yavru yedirme çelik ucu ; Çelik parça standart gelen şırınga dışında , daha büyük ve küçük şırıngalara da takılabilir ; Paslanmadığı için kolay yıkanır ve temizlenir ; Pürüzsüz yüzey lazer kesimdir ; İçerisinden mama rahat geçer ; Nasıl Kullanılır ? Mama ılık suyla karıştırılır ; Yavru yedirme aparatıyla kursağa boşaltılır ; Nefes borusuna kaçırmamaya dikkat edin ! Sabah akşam kullanıma uygundur İlyas Yıldırım orijinal markası Devavit kısaca nedir ? : Başta kuş sektörü olmak üzere; tüm evcil hayvanlar için yem, yem premiksleri, mamalar, destekleyici vitaminler ve aksesuarlar üreten 35 yıllık tecrübesi olan İlyas Yıldırım ; tarafından kurulmuş olan bir markadır. Ürünlerimiz de sonuç ve çözüm odaklı üretim yapmaktayız. Bu yüzden 1. sınıf hammadde kullanarak pozitif sonuçlar alıp, müşteri memnuniyeti sağlıyoruz. ; Hayvanları ve hayvanları seven insanları seviyoruz. ;

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.