product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

GOLDEN DYNASTIE
İkonik en çok satan Eau de Parfum 2012'de piyasaya sürüldü ve zenginlik, lüks, prestij, kalite, bireysellik, güven ve güzelliğin bir simgesi haline geldi.
Zamansız koku, nesiller boyu kraliyet uzmanlığı, asalet ve aristokrasiden yararlanır.

Canlı Prensesler için birebir, gösterişli bir yaşam tarzının kokusu. "Kendimden Eminim"

Kraliçe ve prensesler için Meyveli-Çiçek-Musky güzel kokular.
Büyüleyici parfüm; ışıltılı portakal, taze elma ve yeşil uyumuyla açılır. Ardından romantik gül, zarif sümbül ve kalpteki canlı menekşe ile uyum sağlar. Sonunda şehvetli sandal ağacı, zengin sedir ağacı ve parlak beyaz misk'in sıcak ve saran notalarıyla kapanır.

Olağanüstü kalıcı bir koku. Üzerinde Princesse Marina de Bourbon'un evinin Kraliyet damgasına uygun bir "taç" bulunan; süslü, zarif yontulmuş bir cam şişeye yerleştirilmiştir ve lüks bir altın kasa içinde sergilenmektedir.

Zengin ve prestijli bir hanedanı simgeleyen, değerli bir mücevher gibi oyulmuş şişe.
Taç; altın yüzükle bağlantılı, gösterişli değerli bir taş. Zerafeti ve lüksü hatırlatır.
Kadınsı, Meyveli ve Lüks. Yüksek etkili imzaya sahip çok yönlü bir koku. Golden Dynastie, altın notalarla dolu bir duygusallık patlamasıdır.

Tepe Nota: Turuncu-Yeşil Elma-Yeşil Armonisi
Kalp Nota: Menekşe-Sümbül-Gül
Dip Nota: Beyaz Misk-Sedir Ağacı-Sandal Ağacı



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.