product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Hayat boyunca iyi bir ruh haliyle sizi neşeyle dolduran muzip bir koku.
Kahkaha ve mutlulukla günümüzün prensesi. Yarının tasasız ruhuyla yaşamanıza kendinizi yeniden keşfetmenize izin verecek sihirli bir filtre.
Prenses Marina de Bourbon'un kalbinde Maison de Parfums, bir kadın. Kraliyet mirasının damgasını vurduğu kreasyonları,hem Versay Sarayı'nın hem de günümüzün prenseslerinin trendlerinden ilham alıyor. Her kreasyon, ilhamına özgü modern bir görüşün, gerçek özgürlüğün mührü ile işaretlenmiştir. Çiçeklerin bin bir yüzü konusunda tutkulu. Marina, kendine özgü karakteri ve benzersiz tarzı olan kokular yaratmak için doğadan ilham alır.

Notalar:
Üst Nota: İlk notalardan itibaren sizi iyi bir ruh haline sokan taze ve yaramaz bir kanca. Frenk üzümü, lezzetli bir armutla tamamlanan yaramaz bir bergamotla neşe içinde birleşir.

Orta Nota: Afacan bir çekiciliğe sahip şık bir karışım. Işıltılı yaseminle güçlendirilmiş narin bir gül. Bu kokunun kalbi olan  tılsım çiçeği ve armut çiçeği, canlandırıcı ve neşeli yönleriyle meyvemsi notalara hafif bir hatırlatma olarak seçilmiştir.

Dip Nota: Narin ve şık bir elbiseyle giyilen kraliyet kokusu. Kremsi misk akorları, sürekli olarak tatlı bir iyi ruh hali hissi yayan sedir ve sandal ağacının sıcak ve derin notalarıyla karışır.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.