product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Milk&Moo ailesinin en büyük kalpli üyesi Denizci Ahtapot’un elinden her iş gelirmiş. Banyodan sonra veya evde genel kullanım için, yumuşacık ve eğlenceli bir terlik! Terliklerimiz, karakterin havlu stillerine uyacak şekilde tasarlanmıştır. Panço kumaşlarımızla aynı kalite ve aynı renk tonundaki, % 100 pamuklu kadife havlu terliklerimiz emici ve kalın tabanlı oldukları için her mevsim kullanıma uygundur. 4-5 yaş çocukların kullanımına uygundur. Terlik ölçüsü 20 cm’dir. Kumaş Özellikleri: %100 pamuklu kadife havlu kumaş Denizci Ahtapot karakter nakışlı İçi süngerli kaydırmaz tabanlı Arkası lastikli Ölçüler: 4-5 yaş , 29-30 numara, 20 cm Kumaş ve Bakım: %100 Pamuklu ve Oeko-Tex Standard 100 sertifikalı kadife kumaştan üretilmiştir. 30 derecede benzer renkli ürünlerle yıkayınız. Çamaşır suyu kullanmayınız! Türkiye'de tasarlanmış ve üretilmiştir.  

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.