product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ne İşe Yarar?

Saç renginin canlılığını ve parlaklığını koruyan ton koruyucu şampuandır. Yüksek konsantrasyonlu sülfatsız bu şampuan, saçı kökten uca nemli tutarken temizler, rengini korur ve onarır. Olaplex’in Bond-Builder sistemi ile zenginleştirilmiş formülü, kuru, kırılgan saç tellerin yumuşatır, gözle görülür şekilde parlak bir görünüme kavuşturur. Tüm sarı, açık ve gri saçlar için uygundur. Saçları derinlemesine temizlerken nemlendirir ve onarır Kuru ve kırılgan saç tellerini yumuşatarak rengini korur ve gözle görülür bir parlaklık sağlar. Diğer mor şampuanlara kıyasla saç rengini 3 kat daha canlı hale getirir. Tüm sarı, açık ve gri saçlar için uygundur. Paraben ve sülfat içermez. Vegandır.

Nasıl Kullanılır?

Ürünü saça masaj yaparak uygulayın. 1-3 dakika arası bekletin ve ardından durulayın. Haftada 2-3 kez kullanabilirsiniz. N°5 Bond Maintenance Bakım Kremi veya N°8 Bond Intense Moisture Yoğun Nemlendirici Maske ile saç bakımınıza devam edebilirsiniz.

İçeriği Nedir?

Water (Aqua/Eau), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Chloride, Acrylates Copolymer, Betaine, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Polyquaternium-7, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citric Acid, Sodium Benzoate, Acid Violet 43 (Cl 60730)



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.