product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ne İşe Yarar?

Saçların daha kolay taranmasını sağlayan ve saçı derinlemesine nemlendiren saç kremidir. Yüksek oranda nemlendirme sağlayan Nº 5 Bond Maintenance Conditioner, saçları parlak ve sağlıklı hale getirir. Hasar görmüş bağları onarır, elektriklenmeyi kontrol altına alır. Saçların güçlü olmasını destekler. - Saçları derinlemesine nemlendirir. - Saçları onarır ve besler. - Daha parlak, canlı, sağlıklı ve güçlü saçlar ortaya çıkarır. - Tüm saç tipleri için uygundur. - Paraben ve sülfat içermez. Vegandır. 

Nasıl Kullanılır?

-Şampuandan sonra saç uçlarına uygulayın. -3-5 dakika arası bekletip durulayın. -Saçınıza ekstra parlaklık ve güç katmak için her yıkamada Nº 4 Bond Maintenance Shampoo ile birlikte kullanabilirsiniz.

İçeriği Nedir?

Water (Aqua/Eau) ,Cetearyl Alcohol,PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride , Cetyl Alcohol,Octyldodecyl Ricinoleate, Quaternium-91 , Cetrimonium Chloride, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer , Behentrimonium Chloride , Glycerin , Isododecane Cetyl Esters , Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate , Panthenol , Phospholipds, Dimethicone PEG-7 Isostearate, Hydroxypropyl Guar, Glycine Soya (Soybean) Oil, PEG-45M, PEG-7 Amodimethicone, Amodimethicone, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Disodium EDTA, Polysilicone-15, Camellia Sinensis Seed Oil, C11-15 Pareth-7, Sodium Polyaspartate, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Crambe Abyssinica Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Laureth-9, Trideceth-12, Butylene Glycol, Citric Acid, Ahnfeltiopsis Concinna Extract, Silica, Acetic Acid, Etidronic Acid, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Propylene Glycol, Sodium Acetate, PEG-4 Laurate PEG-4 Dilaurate, BHT, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, PEG-4, Pseudozyma Epicola/Camellia Sinensis Seed Oil Ferment Extract Filtrate, Pseudozyma Epicola/Argania Spinosa Kernel Oil Ferment Filtrate, Tocopheryl Linoleate/Oleate, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Quaternium-95, Propanediol, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Extract, PEG-8, Punica Granatum Extract, Morinda Citrifolia Fruit Extract , Euterpe Oleracea Fruit Extract, PEG-8/SMDI Copolymer, Palmitoyl Myristyl Serinate, Sodium, Polyacrylate, Tocopherol, Biotin, Phenoxyethanol , Chlorphenesin, Sodium Dehydroacetate, Iodpropynyl Butylcarbamate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Fragrance (Parfum) , Citral, Hexyl Cinnamal, Limonene



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.