product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Özellikler: Yüksek sterilizasyon oranı için yüksek ultrasonik, kiri etkili bir şekilde uzaklaştırır. ; Türbin, ultrasonik, temiz giysilerle verimli ve hızlı bir şekilde etkileşime girer. ; Temizliği daha etkili hale getirmek için çift yönlü, saat yönünde ve ardından saat yönünün tersine dönebilir. ; Yıkama modeli ihtiyaca göre ayarlanabilir. Otomatik 30 dakika çalıştıktan sonra kapatma. ; Çevre dostu ABS'den yapılmış, nonc, sağlam ve aşınmaya dayanıklı kabuk. ; Su tasarrufu ve enerji tasarrufu, 1kg (su) kişisel çamaşır için uygundur. ; Hafif ve taşınabilir, ceplere veya çantalara yerleştirilebilir taşımak için çantalar. ; Sadece tişörtler, gömlekler ve havlular için değil, aynı zamanda mücevherler, gözlükler ve diğer küçük eşyalar için de geçerlidir. ; Fiş Tipi: US Plug, Kanada, Hindistan, Japonya, Meksika, Tayland, Tayvan, Amerika Birleşik Devletleri, Filipinler ; Besleme: USBGiriş ; voltajı: DC5V ; Çıkış voltajı: DC10V ; hızı: 200 RPM ; Çıkış: 6W ; Renk: beyaz ; malzeme: ABSboyut: ; Ürün boyutu: 90 * 90 * 40mm ; Ürün ağırlığı: 300g ; Paket İçeriği:1 x Mini çamaşır makinesiYalnızca yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler değildir dahil. ; Not: Işık ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir. ; İzin verilen ölçüm hatası +/- 1-3 cm'dir. ;

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.