Yetişkin Biftekli ve Kümes Hayvanlı Kuru Mama 12 KG
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ürün Açıklaması: Yetişkin köpekler için kuru tam mama. Formülümüz, köpeğinizi tam beslenme ve dengeli bileşenler ile yani bir köpeğin gelişmesi için ihtiyacı olan her şey ile destekler. Vitaminler ve yağ asitlerinin verimli karışımı, cildi kaşıntılardan uzak tutar ve tüylerin parıldamasını sağlar. Böylelikle hakettiği göbek sıvamazlamalarından fazlasıyla almayı garanti edecektir. Gerekli oranlarda sindirimi ve emilimi kolay olan et, doygun tahıllar ve sebzeler ile hazırlandı. Bu sebeple köpeğinizin sisteminini yada halılarınızı bozmayacaktır. Özel olarak tasarladığımız kıtır parçacıklar, dişlerini ve dişetlerini ömür boyu sağlıklı tutmaya yardımcı olacaktır.

Kullanım Önerileri – Beslenme Talimatı: Ödül mamalarından gelen kalorileri hesaba katın. Besleme miktarları yalnızca kılavuz niteliğindedir. Mama miktarını köpeğinizin yaşına, büyüklüğüne ve aktivite seviyesine göre ayarlayın. Lütfen diyetini değiştirirken mamaya yavaş yavaş alıştırın. Daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret ediniz. Yanında mutlaka taze içme suyu bulundurunuz. Serin ve kuru ortamda kapalı olarak muhafaza ediniz. En uygun ambalaj üzerinde belirtilen tarihten önce kullanılmalıdır, parti numarası, fabrika tanımlama numarası: paketin arkasına bakınız. Boğulmaya engel olmak için; torbaları bebeklerden, çocuklardan ve evcil hayvanlardan uzak tutunuz.

Bileşenler: tahıllar*, et ve hayvansal yan űrűnler (sığır içerir 4%), bitkisel ve hayvansal yağlar, sebze kaynaklı ürünler (kurutulmuş pancar küspesi içerir 3%*), mineraller, sebzeler* (kurutulmuş bezelye ve havuç karışımı içerir 0.7%, bezelye ve havuç karışımına eş değer 4%), maya (bira mayası içerir 0.4%). *Doğal içerikler.
Analitik bileşenler (%): protein: 20.0; yağ içeriği: 9.0; inorganik madde: 7.0; ham selüloz: 2.5.
Kg Başına Katkı Maddeleri: Antioksidanlar; Besinsel katkılar: Vitamin B₁: 6.2 mg, Vitamin B₂: 10.7 mg, Vitamin D₃: 1500 IU, Vitamin E: 100 mg, Biotin: 0.15 mg, Bakır (Bakır (II) sülfat pentahidrat): 3.6 mg, İyot (Potasyum iyodid): 0.90 mg, Mangan (Mangan sülfat, monohidrat): 18.0 mg, Selenyum (Sodyum selenit): 0.27 mg, Çinko (Çinko sülfat, monohidrat): 51.0 mg.


Net Miktar(g/ml): 12000

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.