product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Gözlük Büyüteç Çift Led Işıklı 7 Lensli 3X 4X 5X 6X 7X 10X 15X R1584W7 Açıklama Çok güç çift LED ışıkları büyüteç göz gözlük saat onarım büyüteç takı büyüteç 2 farlkı renk led işıklı 7 ayrı değişebilir çift lensli Özellikler: 1. Elektronik mühendisler, amatörler, koleksiyoncular, bilim adamları ve öğrenciler için eller serbest gözlük büyüteç. 2. Baskı ve kağıt kalite kontrolü için. 3. Bahçe bakımı için. 4. Banknot ve pasaport üzerindeki kapak güvenlik işlevini doğrulayın. 5. Filigran ve güvenlik çubuğunu kontrol edin. 6. Güvenlik belgelerindeki kağıt kalitesini kontrol edin. 7. Bitki ve hayvanları kontrol etmek için. 8. Mikrodevrelerin muayene ve bakımı için. 9. Aile, arkadaşlar ve iş markası promosyonu için görüş hediyesi. Şartname: Büyütme: 3x.4x.5x.6x.7x.10x (21 kez birleştirilebilir) Lens F: 20-166mm Malzeme: ABS + metal akrilik optik lens Boyutlar: 120x160x78mm/4.72x6.29x2.83 ''(katlanır). 200x160x7 8mm/7.87x6.29x3.07 ''(açılış) Güç parametresi: 50Hz. 0.1W 5V Işık kaynağı: 2 LEDs Pil modeli: 3 x AAA (dahil değildir) Göz kalkanı sola ve sağa hareket edebilir ve 180 derece yukarı ve aşağı döndürülebilir. Ayarlanabilir LED ile sol ve sağ dürbün büyüteç/büyüteç. Farklı büyütmelere sahip 7 çift değiştirilebilir lens. 7 farklı büyütme hızlı bir şekilde değiştirilebilir. Yüksek kaliteli malzemeler günlük kullanımınız için yeterince dayanıklıdır. Yaygın işleme, elektronik bakım, takı tanımlama, saat tamir ve mikro-gravür. Bu büyüteci uzun süre kullanırsanız, görsel yorgunluğu gidermek ve iş verimliliğini artırmak için dönüşümlü olarak iki silindir kullanabilirsiniz. Paket İçeriği 1 * dürbün büyüteç gözlük. (pil dahil değildir) 1 * gözlük bezi 7 * Lens grubu 1 * kullanıcı talimatı. (İngilizce) Orijinal kutulu ambalajı içinde gönderilecektir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.