Profarm Lcs-3 Doğal Pire Kene Ve Haşere Temizleme Tozu 120Gr
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Profarm lcs-3 doğal pire, kene ve haşere temizleme tozu 120gr Doğal tatlı su orjinli diatom toprağı. ; Tatlı su orjinli olması sebebiyle sayısı diğer diatom topraklarına göre fazla olup yürüyen tüm haşere grubunun kitin tabakasını keserek canlıyı oksijensiz bırakıp 24-48 saat arasında ölümünü gerçekleştirir. ; Ayrıca food grade sertifikasına sahip ve epa onaylı doğal olan lcs-3 yürüyen haşerelere karşı herhangi bir bağışıklık kazanmadığı için diğer ürünlere göre ayırt edici özelliğe sahiptir. ; Hiç bir kimyasal içermeyen , dünya sağlık örgütünce onaylı ürün olan lcs3 ile bit,pire,kene,karınca,hamamböceği,güve,tahtakurusu ve tüm yürüyen haşerelere karşı etkili bir üründür. ; 1. ; Direk evcil hayvanlarımızın , sırtına, kanat altına ve yattıkları yerlere dökülür. ; Talaşlarına ve yuvalıklarının içine dökülür. ; Döküldükten sonra bir gün boyunca evcil hayvanınızı lütfen ıslatmayınız. ; Çünkü diiatom toprağı kuru iken etkisini gösterir. ; 2. ; 15 kg yeme 1 tatlı kaşığı dökülerek yemde oluşan güvelenmeyi engeller. ; 3. ; Hayvanlarınızın yemesi herhangi bir sorun oluşturmaz. ; Çünkü, food grade yani yenilebilir sertifikalı bir üründür. ; 4. ; Ortamdaki nemi ve kokuyu giderir. ; 5. ; Evinizin bahçesinde rahatlık ile hem sıvı hem toz olarak kullanabilirsiniz. ; 6. ; Ortamdaki bitkilere de kullanılarak oluşacak zararlıların önüne geçebilirsiniz.;

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.