S2 28.8V Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge (Roidmi Türkiye Garantili)
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

İnovasyon ve Ar-Ge çalışmalarını esas alan üretim anlayışıyla dikkat çeken Roidmi, kullanıcı deneyimini işlevsel hâle getirme amacıyla yola çıkıyor. Üstün performans ve çok yönlü kullanım avantajını tek çatı altında birleştiren marka, Roidmi S2 28.8V Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge ile süpürme işlemine dair farklı beklentilerinizi karşılamayı başarıyor. Cihaz gelişmiş motor gücü, filtreleme sistemi, şarj kapasitesi ve akıllı özellikleriyle kullanıcılardan tam not alıyor.

Yüksek Devir, Yüksek Emiş Gücü

Şarjlı dikey süpürge 135 AW yüksek emiş gücüyle çalışan 110.000 RPM fırçasız motora sahip. Makinede yer alan yeni nesil 435 W dijital fırçasız DC motor yüksek devir ve yüksek emiş gücü sunuyor. 23.500 Pa vakum basıncı sayesinde tornado etkisi yaratan ve üstün temizlik ortaya koyan ürün, temizlikten elde ettiğiniz verimliliği artırıyor.

Öte yandan modelin büyük silindir fırçasında 25 W kapasitesinde motor bulunuyor. Süpürgeye güçlü bir tork kazandıran silindir fırçadaki motor, karmaşık ortamlarda dört dörtlük temizlik performansı meydana getiriyor. Roidmi S2 üst seviye emiş performansıyla en zorlu alanlarda bile derinlemesine temizlik yapmanıza yardımcı oluyor.

Yeni Nesil Filtreleme Sistemi

Kablosuz şarjlı dikey süpürgede cihaz içinden toz çıkışının önüne geçen yeni nesil filtreleme sistemi yer alıyor. Metal ağ filtresi, toz ve gaz filtresi, HEPA filtre, toz filtresi, sünger filtre bileşenlerinden oluşan sistem toz ve alerjenlerle son derece başarılı şekilde mücadele ediyor.

Sistemdeki metal ağ filtresi etkin biçimde büyük partikülleri yakalıyor. İkinci aşamadaki toz ve gaz filtresi havadaki küçük partikülleri toz haznesine aktarıyor. Üçüncü adımda bulunan HEPA filtre ise 0.3 ????m&rsquoye kadar olan toz ve alerjenleri filtreleyerek hijyenik temizlik deneyimi sunuyor. HEPA filtrenin sonrasına yerleştirilen toz filtresi havayı temizlediği gibi, dışarı temiz hava da veriyor.

Süpürgenin hijyenik temizlik kabiliyetini hatırı sayılır seviyede destekleyen sünger filtre cihaz içinden toz çıkışının önüne geçiyor. Böylece filtreleme sisteminin dört aşamasının ardından hazneye hapsedilen toz ve alerjenler yeniden yaşam alanınızın havasına karışmıyor.

Yuvada Şarj Edin, Akıllı Korumanın Keyfini Yaşayın

Kablosuz şarj çözümleri ortaya koyan Roidmi, elektrikli süpürgeyi duvara çivi çakmadan ya da bağlamadan şarj etme imkânını sizinle paylaşıyor. Tek yapmanız gereken cihazı manyetik yuvasına yerleştirip hafifçe dokunmak. Ürünün sabit olarak şarj edebilmesi depolama açısından da büyük kolaylık sağlıyor.

Roidmi S2 28.8V Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge modelinde akıllı motor kurutma fonksiyonu bulunuyor. Toz partiküllerinin ana makine tarafından çekilmesini engelleyen ilgili fonksiyon, motoru korumak ve cihazın kullanım ömrünü artırmak amacıyla çalışmayı durduruyor. Akıllı motor kurutma kullanıcılar için önemli bir güvenlik avantajı yaratıyor.

Roidmi S2 Şarjlı Dikey Süpürgeyi Tercih Etmek İçin 5 Neden

  • 8 adet LG/Samsung Lityum iyon pilin yerleştirildiği ürün standart modda 60, max modda 10 dakika çalışma süresine sahip. Cihaz 2.5 saatte tamamen şarj edilebiliyor.
  • Süpürge 72 dB ses seviyesiyle çalışıyor. Yeni nesil motor ve çoklu siklon sistemiyle dengelenen ses seviyesi gürültüyü evinizden uzak tutuyor.
  • Aydınlatmanın yeterli olmadığı anlarda devreye giren LED otomatik olarak yanıyor ve kör noktalardaki toz parçacıklarını görünür kılıyor.
  • Alerjilerin en büyük sebebi olan akarlar, elektrikli yatak ve koltuk fırçası sayesinde %99.9 oranında etkisiz hâle getiriliyor.
  • Artırılmış kıl sayısıyla tasarlanan çok silindirli fırça dalgalı yüzeyler oluşturarak halı, ahşap zemin ve karoları rahatça temizliyor.

Paket İçeriği

270° ergonomik tutma sapını bünyesinde barındıran ürün 1.5 kg ana gövde ağırlığında üretiliyor. 0.4 L toz haznesine sahip şarjlı dikey süpürgenin paket içeriğinde yatak fırçası, temizleme fırçası, çok işlevli fırça kombinasyonu, güç adaptörü, HEPA filtre yer alıyor. Farklı zeminlerde ve eşyalarda derinlemesine temizlik için geliştirilen Roidmi S2, evinizi zahmetsizce süpürmenizi sağlıyor.


Roidmi S2 28.8V Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge (Roidmi Türkiye Garantili)

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.