24630-56 Fiesta Patlamış Mısır Makinesi
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

 

 

prapazar.com pazaryeri İdefix entegrasyonu

Fiesta

24630-56

 

 

Fiesta Patlamış Mısır Makinesi

 

Fiesta Popcorn Maker, oturma odanızı rahat bir ev sinemasına dönüştürmek için mükemmel bir son dokunuş. Battaniyelerinize sarılın ve sinemadaki lezzetli atıştırmalıkları heyecanla beklerken patlamış mısırın enfes aromasını içinize çekin. Çekirdekler açılırken ve makineden bir kaseye ateşlenirken küçüklerinizin yüzlerinin heyecanla dolmasını izleyin. İster tatlı, ister tuzlu olsun, ister her ikisi de arzuladığınız malzemenin üstüne serpin!

 

12 fincana kadar patlamış mısır pişirme kapasitesine sahip bu makine, filmin tamamı için aileyi beslemek için tam donanımlıdır. Ama bu en iyi kısım bile değil! Düşük kalorilidir, böylece istediğiniz kadar yiyebilirsiniz! Fiesta Patlamış Mısır Makinesi, mısırınızı patlatmak için sıcak hava sirkülasyonu kullanır, yağ ve katı yağ ihtiyacını ortadan kaldırır, böylece film gecesinin tadını sonuna kadar çıkarabilir ve en sevdiğiniz atıştırmalıkları suçluluk duymadan yiyebilirsiniz.

 

Kolay ölçüm

 

Patlamış mısır üreticisinin kapağı, kullanışlı bir ölçü kaşığı olarak ikiye katlanır, böylece tam olarak istediğiniz miktarda pişirebilirsiniz - israf yok, sadece harika bir tat.

prapazar.com pazaryeri İdefix entegrasyonu



Yağ gerekmez

 

Sıcak hava, sıcaklığı optimum patlama seviyelerine getirmek için makinede dolaşır. Herhangi bir sıvı yağ eklemenize gerek olmadığından, kilo alma endişesi duymadan patlamış mısır kasenize dalabilirsiniz.

prapazar.com pazaryeri İdefix entegrasyonu

  

 

Ürün Bilgisi

Yağ veya sıvı yağ yok

12 bardağa kadar, 35-50 g

Büyük 12 fincan pişirme kapasitesi

Basit açma / kapama düğmesi işlemi

Çıkarılabilir kapakla temizlenmesi kolaydır

Ölçü kaşığı / kapak dahildir

Yağ veya sıvı yağ gerekmez

1200 w

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.