product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
SAMET SMART SLİDE 60 CM TAM AÇILIM FRENLİ RAY
Gizli,tam açılım ahşap çekmece rayı
Airbrake sistemi ile sesisz ve yavaş kapanma
SmartLock mandal sistemi ile kolay çekmece sökme,takma
SmartLock mandal sistemi ile aletsiz sağ-sol ve yukarı-aşağı ayar imkanı
30 kg yük taşıma kapasitesi
1200 mm kadar çekmece genişliği
19 mm kadar yan ahşap uygulanabilirliği
Çekmece uzunlukları 25/30/35/40/45/50/55/60 cm 
Uzun çalışma ömrü
Aynı kabin çekmeceyi hem samet tek açılım hemde çift açılım raylarda kullanabilme özelliği (smartLock mandal sistemini değiştirmeden)
Samet Smart Slade  ürünü sonuna kadar açıldığı için çekmecenin tümünü kullanabilmenizi sağlamaktadır.
Kısmi ve Tam Açılım Seçenekleri
Özel tasarım uygulamalara imkân tanıyan SMART SLIDE Çekmece Sistemleri, mükemmel hareket kabiliyetinin yanı sıra farklı kullanım ihtiyaçlarına uygun, tam ve kısmi açılım opsiyonları ile yüksek tasarım beklentilerini karşılar. SMART SLIDE Çekmece Sistemleri’ne özel üretilen SmartLock mandal kilitleme mekanizması ve özellikle endüstriyel mobilya üreticileri için geliştirilen "Pim Kilitleme Sistemi”, montaj sırasında kolaylık ve güvenlik sağlar. 250 mm - 600 mm arası geniş çekmece boyu alternatifleriyle çeşitli ihtiyaçlara yönelik çözümler sunar. Almanya’nın en önemli standart belirleme kuruluşlarından LGA’nın kapsamlı testlerinden başarı ile geçerek kalitesini dünya çapında belgelemiştir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.