V-AF 20mm T1.9 FE (Sony E)

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Samyang V-AF 20mm T1.9 FE (Sony E)
Samyang, video içeriği yaratıcılarının ihtiyaçlarına göre optimize edilmiş yeni lens serisini duyurdu. Yeni V-AF serisi, video içeriği oluşturmayı daha kolay hale getirmek üzere tasarlanmış, video yaratıcıları için dünyanın ilk lensidir. Bu yeni V-AF serisinin beşinci lensi V-AF 20mm T1.9'dur. Samyang, 2024'ün sonuna kadar daha fazla lens piyasaya sürecek. Videografi için özel olarak tasarlanmış yeni V-AF serisiyle tanışın.

Birleşik Form Faktörü – Kompakt ve Hafif
V-AF, 5 farklı odak uzaklığıyla (Ultra Genişten Orta Teleye) birleşik form faktörlerini uygulayarak gimballer ve drone'larla uyumluluğu artırır. 73 X 70 mm'lik kompakt bir boyut ve 300 g'dan daha hafif bir ağırlık sunması sayesinde, lensleri değiştirirken ekipmanı yeniden ayarlamaya gerek yoktur.

LED Göstergesi (Tally Lambası) - Mükemmel kullanılabilirlik
Ön ve montaj indeksinde yer alan lamba, kullanıcının çekim sırasında videonun kaydedilip kaydedilmediğini kontrol etmesine yardımcı olur. Çok fazla ekipman olmadan küçük bir alanda bile video içeriği oluşturmayı daha rahat bir şekilde destekler.

8K ve aynı renk tonunu destekleyin
Yeni V-AF serisi, küçük ve hafif bir formda 8K'ya kadar çözünürlükleri destekliyor; bu, el tipi gimballer ve drone'ların yanı sıra stüdyolar ve mekan prodüksiyonları için de kullanıma çok uygun. Yeni V-AF serisindeki tüm lensler, lensleri değiştirirken kaymaları önlemek için renk uyumluluğuna sahiptir ve 9 diyafram kanadı, doğal görünümlü bir bokeh oluşmasına olanak tanır.

Özel Anahtar ve Düğme
Genellikle profesyonel sinema ekipmanlarında bulunan 'Odak kaydetme' işlevine ve görüntü yönetmenlerini hayal eden öğrenciler ve amatör kullanıcılar için videoya özgü işlevler sağlayan aygıt yazılımıyla işlev ekleyen özel moda sahiptir.

Teknik Özellikler
Model Adı V-AF 24mm T1.9 FE
Maksimum T-Stop T1,9
Görüntü Çemberi Φ43,3mm
Odak Halkasının Dönme Açısı 300°
Odaklanma Solunumu (∞ ila 1 m) %0,7
UMC Kaplama
Minimum Odaklama Mesafesi 0,19 m (7,5")
Filtre Boyutu Arka Filtre
Bıçak Sayısı 9
Sony E'yi bağlayın
Görüş Açısı Tam Çerçeve 94,5˚
Süper 35 71,6˚
Maksimum Çap Φ72,2 mm (2,84")
Ön Çap Φ70mm (2,76")
Hava Sızdırmazlığı Evet
Özel Anahtar Evet
Netleme Tutma Düğmesi Evet
AF Motorlu Doğrusal STM
Uzunluk 76,9 mm (3")
Ağırlık 296g (10,4 ons.)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.