product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Sony ZV-E10 II 16-50mm Lens Kit
Gövde + 16-50 mm Motorlu Zum Lens (SELP16502)
Büyük APS-C 26,0 megapiksel Exmor R CMOS sensör, en yeni BIONZ XR görüntü işleme motoru, özel vlog ayarları ve değiştirilebilir lenslerle ZV-E10 II, benzeri görülmemiş bir ifade özgürlüğü sunar. Yüksek kapasiteli NP-FZ100 pil ve 5 GHz Wi-Fi bağlantı işleviyle bu hafif ve taşınabilir ürün, hareket halindeki vlogger’lar için ideal seçimdir.

Ana Özellikler
26 MP APS-C Exmor R CMOS Sensör
UHD 4K60p ve Full HD 120p Video
3,0" Dokunmatik LCD, Dikey Destek
759 Noktalı Hızlı Hibrit Faz Algılama
11 fps'ye kadar Çekim, ISO 100-32000
Gerçek Zamanlı Eye AF ve Takip
Arka Plan Odaksızlık, Ürün Vitrini
Odaklanma Solunum Telafisi
Yönlendirilmiş 3 Kapsüllü Mikrofon ve Ön Cam
Kulaklık ve Mikrofon Bağlantı Noktaları

Exmor R® CMOS sensörlü
ZV-E10 II, APS-C arkadan aydınlatmalı Exmor R CMOS görüntü sensöründe Sony’nin en gelişmiş sensör teknolojisine sahiptir. 26.0 megapiksel formatla, yüksek kaliteli görüntüler, düşük ışık koşullarında bile daha fazla hassasiyetle ve daha az gürültüyle büyüme olanağı sağlar.

En son BIONZ XR™ görüntü işleme motoru
Sekiz kata kadar daha fazla gerçek zamanlı işleme gücüne sahip en yeni BIONZ XR görüntü işleme motoru, hem fotoğraflar hem de videolar için olağanüstü ayrıntı ve keskinlik sunar. Standart ISO aralığı 100’den 32000’e kadar uzanır ve yüksek hassasiyet ve düşük gürültünün ideal bir kombinasyonunu sunar. Ayrıca yüksek hızlı okuması sayesinde 5.6K yüksek hızda örnekleme, büyük miktarda bilgiyi 60 p’ye kadar etkileyici 4K (QFHD: 3840 x 2160) çekime sıkıştırır.

Vizyonunuz doğrudan fotoğraf makinesinde yaratın
Yaratıcı Görünüm işlevi, fotoğraf ve videolar için doğrudan fotoğraf makinesinde etkileyici ruh halleri oluşturmayı kolaylaştırır. 10 Yaratıcı Görünüm, oldukları gibi kullanılabilecek veya bir dizi ayarlanabilir parametre aracılığıyla kişiselleştirilebilir ön ayarlardır. İfade konusunda daha çok yönlü olmak için Görüntü Stilim işlevini deneyin. Bu özellik, Intelligent Auto veya Scene Selection modunda çekim yaparken arka plan bokeh’inin, parlaklığın ve renk tonunun dokunmatik ekrandaki simgelerle kolayca ayarlanmasına imkan tanır. Bu da F durakları, pozlama telafisi veya renk sıcaklığı gibi teknik ayrıntılarla uğraşmanıza gerek kalmadan etkileyici görüntüler oluşturmak için parametreleri ayarlamanın sezgisel bir yolunu sağlar.

Sinematik ifade
Sinematik Vlog Ayarı, karmaşık fotoğraf makinesi ayarlarına gerek kalmadan sinematik vlog görüntüleri oluşturmanın sezgisel bir yolunu sunar. Uygun Görünüm ve Modu seçerek herkes, sahneye ve yaratıcı amaçlarına uyacak sinematik vlog görüntülerini oluşturabilir. Sinematik Vlog Ayarları, cilt tonlarını iyileştiren S-Cinetone™ gibi “Görünümler”i, belirli renkleri vurgulayan “Modlar”ı ve otomatik netlemenin nesneler arasında ne kadar hızlı değişeceğini belirleyen AF geçiş hızı ayarını içerir.

Vizyonunuzu yakalamanız için değiştirilebilir lensler
Nefes kesici çözünürlüğü nefis bir bokeh ile birleştiren G Master™ serisinden birinci sınıf görüntü kalitesine sahip olan G Lens™ serisine kadar ZV-E10 II, Sony’nin pek çok e-mount lensiyle uyumludur. ZV-E10 II lens kiti, çok yönlü E PZ 16-50 mm F3.5-5.6 OSS II ile birlikte gelir.

Net ve güzel cilt tonları
İnsan cildinin rengi ve dokusu ışık koşulları fark etmeksizin ideal ve sürekli bir şekilde yeniden oluşturulur ve fotoğraf ile video çekimlerinde ayrı olarak optimize edilir. Daha iyi bir cilt tonu elde etmek ve portrelerdeki geçişleri vurgulamak için tonlama da iyileştirilmiştir. Daha fazla iyileştirme için, Yumuşak Cilt Efekti, arkadan aydınlatmalı veya loş ortamlarda bile yüzler için optimum pozlamayı otomatik olarak koruyan Yüz Öncelikli AE’nin yanı sıra harika görünen bir cilt için göz ve ağız çevresindeki netliği artırırken kişinin yüzdeki kırışıklıkları ve lekeleri azaltır.

Göz açıp kapayıncaya kadar geçen ifadeleri ve sahneleri kolayca yakalayın
S&Q modlarını kullanarak yeni yaratıcı özgürlükle hareketi yakalayın. ZV-E10 II, 24 p oynatma için 120 fps çekim ve yüksek kaliteli XAVC-S Full HD formatından yararlanarak 5 kata kadar ağır çekim video sunar. Zaman atlamalı sekanslar da doğrudan fotoğraf makinesinde oluşturulabilir ve özellikle insanların, şehirlerin ve bulutların hareketini sıkıştırılmış bir zaman formunda yakalamak için etkilidir. Pozlama aralığı 1 ile 60 saniye arasında ayarlanabilir böylece yavaş hareketleri zaman atlamalı sekanslara sıkıştırmak kolaylaşır. Fotoğraf çekimindeyse, fotoğraf makinesinin elektronik deklanşörüyle kesintisiz çekim yaparken full AF/AE takibiyle 11 fps’ye kadar çekim yapmak mümkündür. Bu sayede göz açıp kapayıncaya kadar geçen hareketleri ve ifadeleri yakalayabilirsiniz.

Yüksek yoğunluklu 759 noktalı netleme düzlemi aşama algılamalı AF
En yeni BIONZ XR görüntü işleme motoru ve optimize edilmiş algoritmalar, oldukça gelişmiş AF performansı sunar. 759 netleme düzlemli aşama algılamalı AF noktasından oluşan yüksek yoğunluklu aralık; akıcı ve hassas netleme sağlamak için görüntü alanının neredeyse tamamını kapsar.

Elde sabit çekim
Hassas jiroskopu ve gelişmiş algoritması olan Aktif Mode elektronik görüntü sabitleyici, fotoğraf makinesi titremesini doğru ölçüp telafi eder ve 4K çekerken bile mobiliteden ödün vermeden çok etkili sabitleme sağlar. Menü üzerinden Standart ve Aktif stabilizasyon ayarları gerektiği gibi seçilebilir. Uyumlu lenslerle, titreme telafisi, lensin netlemesi değiştiğinde oluşan görüş açısındaki ufak kaymaları otomatik olarak telafi ederek netlemenin dikkat dağıtıcı öğeler olmadan profesyonel olarak kaydırılmasına imkan verir.

Akıllı 3 kapsüllü mikrofon
Gelişmiş 3 kapsüllü mikrofon, mükemmel ses alma ve gürültü engelleme performansı sunarak net, yüksek kaliteli ses kaydetmeyi her zamankinden daha kolay hale getirir. Çeşitli kayıt durumlarına ve ortamlarına uyum sağlamak için Otomatik’i seçin veya Ön, Arka ya da Tüm Yönler ayarlarından seçim yapın.

Çekim ve düzenleme için gelişmiş ses
ZV-E10 II, dış mekanda çekim yaparken gürültüyü önemli ölçüde azaltan basit bir rüzgar siperine sahiptir. Daha verimli bir ses kaydı için dijital ses arayüzü, fotoğraf makinesinin Çoklu Arayüz (MI) Yuvası ile desteklenir, böylece isteğe bağlı seçebileceğiniz ECM serisi gibi mikrofonlardan fotoğraf makinesine doğrudan aktarırken yüksek kaliteli dijital ses, minimum bozulmaya uğrar.

4K 60 p / 10-bit 4:2:2 All-Intra
ZV-E10 II, 10-bit 4:2:2 video ve 4K 60 p’ye varan çözünürlükte All-Intra sıkıştırma dahil bir dizi kayıt formatını destekler. Profesyonel iş akışlarında, User LUT dosyaları içe aktarılarak doğrudan fotoğraf makinesinde istenilen görünüm kaydedilebilir ve Catalyst Browse, Catalyst Prepare/Plugin ve Master Cut gibi yazılımlarda verimli ve ön görülebilir bir post prodüksiyon elde edilir.

Ekstra geniş dinamik aralık için S-Log3 gama
S-Log3 kaydının geniş dinamik aralığı, çekilen görüntülerin en iyi yanları ortaya çıkarır ve gerçek anlamda iyileştirilmiş video görüntüleri elde etmek için daha sonra işleme konusunda güçlü bir esneklik sağlar.

Dikey, yatay veya selfie çekimlerinde dokunmatik kullanım
Değişken açılı LCD monitör, neredeyse her açıdan çekimi kolaylaştırır. Çekim ekranının sol veya sağ kenarından içeri doğru kaydırıldığında, çekim modunda hızlı değişiklikler yapılmasına ve daha fazlasına olanak tanıyan dokunmatik simgeler ortaya çıkar. Monitörde yukarı doğru kaydırarak işlev (Fn) menüsü görüntülenebilir.

Dikey format desteklenir
Ekranda görünen çekim bilgilerinin düzeni, otomatik olarak yatay veya dikey dönerek tüm durumlarda ihtiyaçlarınıza göre mükemmel bir şekilde uyar. İstediğiniz sosyal medya formatında kolayca çekim yapın.

C1 (Custom 1) ve Arka Planı Bulanıklaştırma
C1 (Custom 1) düğmesi, çekim veya oynatma sırasında tek dokunuşla hızlıca erişmek için sık kullanılan işlev olarak ayarlanabilir. Ürün size, bu düğmeye Arka Planı Bulanıklaştırma ayarı atanmış şekilde gelir ve bu ayar, ana nesneyi vurgulamak için arka plan bulanıklığını anında kolayca arttırmanıza imkan tanır. Şehir manzarası veya manzara çekimi yaparken net, derin netlemeli çekimler yapmak amacıyla Bokeh’i kapatmak için tekrar basın.

Ürün Teşhiri, özel işlev düğmeleri ve kolay aktarım
ZV-E10 II, Ürün Teşhiri Modu gibi işlevlere önceden ayarlanmış özelleştirilebilir düğmelerle kolay vlogging için tasarlanmıştır. Bu işlev etkinleştirildiğinde, ürünü lensin önünde tutmanız yeterlidir. Fotoğraf makinesi, netlemeyi sorunsuzca ürüne ve ürünü uzaklaştırdığınızda tekrar yüzünüze değiştirir. Gerektiğinde tek dokunuşla erişmek için sık kullanılan diğer işlevler, Fn (İşlev) menüsüne atanabilir. Çekimlerinizi yaptıktan sonra oynatma modundaki Akıllı Telefon Aktarımı düğmesi, yalnızca birkaç dokunuşla görüntülerin akıllı telefonunuza ve en sevdiğiniz sosyal ağlara hızlı ve kablosuz olarak aktarılmasını sağlar.

Hızlı erişim anahtarları ve kontrolleri
Kullanışlı Fotoğraf/S&Q anahtarı, ilgili modların hızlı bir şekilde seçilmesine olanak tanırken, ergonomik kontrol kadranı, deklanşör hızı veya diyafram açıklığı gibi bir dizi fotoğraf makinesi parametresini ayarlamak için kullanılabilir. Kadran ayrıca Fn ve ayarlar menüleri içinde hızlı seçim yapmak için standart gezinme düğmelerinin yanında kullanılabilir.

Canlı akış ve kolay paylaşım
5 GHz Wi-Fi’ı destekleyen ZV-E10 II, kablosuz canlı akış için idealdir. Akıllı telefona veya PC’ye yüksek hızda kablolu aktarım yapan SuperSpeed USB 5 Gb/sn (USB 3.2) Type-C® bağlantı noktasıyla post prodüksiyon ve sosyal medyada paylaşım kolaylaşır.

Creators’ Cloud
Creators’ Cloud, Sony fotoğraf makinesi teknolojisini bulut tabanlı yapay zekayla birleştirerek çekimden prodüksiyona tüm yaratıcı işleri destekler. Aynı zamanda dünya çapındaki diğer yaratıcıların keşif ve iş birliği yapabileceği bir yerdir. Fotoğraf makinelerini çekim ve prodüksiyon uygulamaları ve servisleriyle entegre eden çözümler sunan web, mobil, PC tabanlı uygulamaları keşfedin.

Uzun süreli çekim için yüksek pil kapasitesi
Yüksek kapasiteli NP-FZ100 pil kullanan ZV-E10 II, şarj başına 195 dakikaya kadar sürekli video çekimine olanak tanır. USB PD’yi (Güç Sağlama) destekleyen bir cihaza bağlandığında hızlı şarj mümkündür. Canlı akış sırasında (USB akışı), güç, USB kablosuyla harici bir bilgisayardan da sağlanabilir.

Kompakt, hafif ve kolay tutulur
67,5 mm (2 3/4 inç) yükseklik, 114,8 mm (4 5/8 inç) genişlik ve 54,2 mm (2 1/4 inç) derinliğinde olan ZV-E10 II sadece 292 gr (yak. 10,3 oz) ağırlığında bir gövdeye sahiptir. Bu, yüksek kapasiteli NP-FZ100 pil kullanan fotoğraf makinesi için fevkalade bir başarıdır. Tutuşu, özel şekillendirilmiş dokulu kavramayla güçlendirilmiştir. İsteğe bağlı Kablosuz Uzaktan Kumandalı Çekim Kolu (GP-VPT2BT), tek elle çekim yaparken kullanımı kolay yakınlaştırma ve çekim kontrolleri içerir ve aynı zamanda ürün incelemeleri veya uzaktan çekimde ellerinizin serbest kalmasını sağlayan tripod olarak da kullanılabilir.

Kapsamlı erişilebilirlik özellikleri
Ekran Okuyucu işlevi, video oynatımı sırasında bile metin menüsü ekranlarını yüksek sesle okur. Bu işlev ses seviyesi ve okuma hızının da istenildiği gibi ayarlanabildiği menüden kolayca etkinleştirilebilir. ZV-E10 II ayrıca menü büyütme ve dokunmatik odaklama, takip ve deklanşör dahil olmak üzere çok çeşitli diğer erişilebilirlik özelliklerine sahiptir.

Sony’nin Road to Zero planı
Sony’nin Road to Zero çevre planı, ekolojik ayak izini sıfıra indirme hedefiyle 2010’da uygulamaya konuldu. Yeşil Yönetim 2025 planımız, sıfır ayak izi hedefimize giden yolda yer alan ara hedefleri ve ilerlemeleri belirliyor. Ürün geliştirmeden, tedarik zincirine, üretimine ve paketlemesine kadar yaşam döngüsünün her aşamasında bu ürünün ekolojik ayak izini azaltmak için önlemler alındı.

Geri dönüştürülebilir, plastik olmayan ambalaj malzemeleri
Sony; şok ve darbelere karşı koruma sağlayan plastiksiz paketleme malzemelerinin kullanımı üzerinde çalışıyor. Ürün çantalarında dokuma olmayan bitki bazlı kumaşlar kullanılıyor. Bunlar çevre üzerindeki baskıyı azaltmayı sağlıyor.

Creators’ App
Creators’ App, Sony fotoğraf makinelerini buluta bağlamanıza olanak tanıyan bir akıllı telefon uygulamasıdır. Bu uygulamadan yararlanarak hem çekim yapma hem paylaşma işlemlerinde çeşitli farklı işleve ve araca erişebilirsiniz.

Büyüyen ZV serisi
ZV-E10 II ile ZV serisi büyüdü ve tercihlerinize en uygun modeli seçmeniz kolaylaştı.

Teknik Özellikler
Lens Montajı
Sony E
Sensör Çözünürlüğü
Gerçek: 27 Megapiksel
Etkili: 26 Megapiksel
Görüntü sensörü
23,3 x 15,5 mm (APS-C) BSI CMOS
Görüntü sabitleme
Dijital (Yalnızca Video)
ISO Hassasiyeti Aralığı
Fotoğraf
Manuel Modda 100 - 32.000 (Genişletilmiş: 50 - 102.400)
Otomatik Modda 100 ila 6400
Video
Manuel Modda 100 ila 32.000
Otomatik Modda 100 ila 6400
Daha az göster
Devamlı atış
59 Kareye (Ham) / 1000 Kareye (JPEG) kadar 11 fps'ye kadar
Dahili Kayıt Modları
H.265/XAVC HS 4:2:2/4:2:0 10-Bit
23,98/50/59,94 fps'de 3840 x 2160 [50 - 200 Mb/s]
H.264/MPEG-4 AVC/XAVC S 4:2:2/4:2:0 8/10-Bit
23,98/25/29,97/50/59,94 fps'de 3840 x 2160 [100 ila 200 Mb/s]
23,98/25/29,97/50/59,94/100/120 fps'de 1920 x 1080 [50 ila 100 Mb/s]
XAVC S-I 4:2:2 10-Bit
23,98/25/29,97/50/59,94 fps'de 3840 x 2160 [240 - 600 Mb/s]
23,98/25/29,97/50/59,94 fps'de 1920 x 1080 [89 - 222 Mb/s]
Daha az göster
Harici Kayıt Modları
HDMI
3840x2160
1920x1080p
Medya/Hafıza Kartı Yuvası
Tek Yuva: SD (Belirtilmemiş Tür) (UHS-II)
Video G/Ç
1x Mikro-HDMI (Belirtilmemiş Sinyal) Çıkışı
Ses G/Ç
Kamera Gövdesinde 1x 1/8" / 3,5 mm TRS Stereo Kulaklık Çıkışı
1x 1/8" / 3,5 mm TRS Stereo Mikrofon Girişi
Güç G/Ç
1x USB-C Girişi
Diğer G/Ç
1x USB-C (USB 3.2 / 3.1 Gen 1) Veri Çıkışı (Güç Girişiyle Paylaşılır)
Kablosuz
2,4 / 5 GHz Wi-Fi 5 (802.11ac), Bluetooth 4.2
Ekran tipi
Eklemli Dokunmatik LCD
Pil Türü
1x NP-FZ100 Şarj Edilebilir Lityum İyon (Yaklaşık 610 Çekim)

Kutu İçeriği
Sony ZV-E10 II Aynasız Fotoğraf Makinesi (Siyah)
Sony E PZ 16-50mm f/3.5-5.6 OSS II Lens (Sony E, Siyah)
E Mount Kameralar için Sony ALC-B1EM Gövde Kapağı
Sony NP-FZ100 Şarj Edilebilir Lityum İyon Pil (2280mAh)
Tüylü Rüzgarlık
Omuz askısı
Sony ALC-F405S 40,5 mm Ön Lens Kapağı
Sony ALC-R1EM Arka Lens Kapağı
Garanti Belgesi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.