product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Tek-iş Üçlü 3 Lü Topraklı Fiş Priz Yonca Golyat Çocuk Korumalı Detaylı Açıklama: Evde ve Ofiste Güvenli ve Pratik Kullanım: Üçlü 3 Lü Topraklı Fiş Priz Yonca Golyat Çocuk Korumalı ile evinizde ve ofisinizde birden fazla cihazı güvenli ve pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Topraklama özelliği ile cihazlarınızı olası elektrik kaçağına karşı korurken, çocuk koruma kapağı ile çocuklarınızın güvenliğini de sağlar Özellikler: Fiş tipi: Topraklı
Priz sayısı: 3
Priz tipi: Yonca
Gövde malzemesi: ABS plastik
Kapak malzemesi: Polikarbonat
Akım: 16A
Gerilim: 250V
Güç: 3600W
Çocuk koruma kapağı: Var
Renk: Beyaz
Faydaları: Birden fazla cihazı aynı anda kullanmanızı sağlar.
Topraklama özelliği ile cihazlarınızı korur.
Çocuk koruma kapağı ile çocuklarınızı güvende tutar.
Dayanıklı ve uzun ömürlüdür.
Kolay kurulum ve kullanım.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.