40W USB-A + Type-C PD Çıkışlı Type-C to Lightning Kablolu Şarj Aleti

Tonex 40W USB-A + Type-C PD Çıkışlı Type-C to Lightning Kablolu Şarj Aleti

Sepette İndirim
359,91 TL399,90 TL
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Soru ve Cevap (0)

Tonex 40W USB-A + Type-C 2x Çıkışlı Type-C to Lightning Kablolu Şarj Aleti Set

Ürün Hakkında

Tonex 2PD40W şarj cihazı; telefonun en uyumlu şarj protokolünü akıllıca algılayıp seçmektedir. Güvenli ve hızlı şarj cihazı modelidir.

Elektrik, elektrostatik ve mekanik hasarlara karşı maksimum düzeyde koruma sağlamak amacıyla tasarlanmış olup, 1x USB-A + 1x USB-C çıkışları aracılığıyla 40W'lık güvenli ve hızlı şarj gücüne olanak tanır.

Yüksek kalite ve hızlı şarj destekli 1m Type-C/Lightning kablolu set halindedir.

Teknik Özellikler

Şarj Gücü: 40 Watt Max.
Şarj Çıkışı: 1x USB-A + 1x USB-C
Çıkış Gerilimi: Normal 5.0V-3.25A 40W / Hızlı 5.0V-3.25A 40W (maksimum)
AC Giriş Gerilimi: 110 ~ 220V (50/60Hz) 1.7A
Materyal: ABS
Koruma Özellikleri: Kısa devre, aşırı gerilim, aşırı akım, aşırı güç, elektrostatik ve sıcaklık
Kablo: 1m Type-C/Lightning

Kutu İçeriği

· 40W 2 Port Çıkışlı Şarj Adaptörü
· 1m Type-C/Lightning Kablo



Bu İlan ENTEGRA ile Listelenmiştir

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.