product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ulanzi BH01 Mini Ball Head Tripod Başlığı / ULANZI BH01


Ulanzi BH01 Tripod Başlığı, mini tripodlarda kullanılmak için tasarlanmış yatay ve dikey çekim yapabileceğiniz bir tripod başlığıdır. Ball head yapısı sayesinde istediğiniz yöne rahatlıkla çevirerek kullanabileceğiniz başlık abs sert plastik malzemeden üretilmiştir. Yatay ve dikey çekimler yapabildiğiniz başlığın yanındaki sıkıştırma vidası ile istediğiniz şekilde yönlendirebilir ve kullanabilirsiniz. Kamera bağlantı vidası olarak 1/4" inç erkek vidaya sahip başlığın alt kısmında da 1/4" inç dişi bağlantı girişi mevcuttur. İster tripod plate kısmına takarak ek yönlendirme yapabilir ister mini tripodlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üst kısımda kameranızın takıldığı yerdeki silikon kısım makinenizin alt kısmını çizilmesini engellediği gibi daha sağlam tutuşu da kullanıcısına sunmaktadır. Ulanzi BH01 Mini Ball head Tripod Başlığını 1/4" inç bağlantı kurabileceğiniz magic arm, clamp, cage vb aksesuarlarla kullanabilir ve kameranızı sabitleyebilirsiniz.

Ulanzi BH01 Mini Ball Head Tripod Başlığı Özellikleri

Kamera bağlantı terminali : 1/4" inç erkek
Tripod bağlantı terminali : 1/4" inç dişi
Kullanılan malzeme : abs plastik
Kullanım Tipi : Ball Head / top başlık
Sıkıştırma vidası : Var
Dikey Çekim : Var



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.