product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

ÜRÜN AÇIKLAMASI;  

HİKAYE:Victor& Rolf sizi Night Vision’ın yeşil ışınlarının erkeklerin en gizemli ve karşı konulamaz yönlerini ortaya çıkarmak için karanlıktaki en şehvetli oyuna davet ediyor.  Spicebomb Night Vision Eua de Parfum ile yeşil ışığın yoğun sınırını geçin ve Spicebomb Night Vision’ın yeni yorunlamasını keşfedin; taze ve bağımlılık yaratıcı. Gece hiç bu kadar yoğun olmamıştı.ŞİŞE:Night Vision teknolojisinde kullanılan yeşil ışığı şişe tasarımında bir ilham olarak kullanan bu yeni Eau de Parfum, yoğunluk konusunda “yeşil sınırı” aşıyor. Koyu ve derin siyah rengi cam şişe aynı şekilde yoğun yeşil rengi bant ile vurgulanıyor ve karşı konulamaz el bombası şeklini alıyor.KOKU:Spicebomb Night Vision’un bağımlılık yaratan kokusu en yoğun en “yeşil” hali ile Spicebomb Night Vision Eau de Parfüm şişesinde. Kalp notadaki aromatik fougere artık yoğun yeşil reçine akoru ile daha da zengin; derin ve en yoğun bağımlılık için. Üst notada adeta elektriklenme yaratacak kadar taze Limon notası ikonik siyah baharat karışımı ile muhteşem ve beklenmedik bir kontrast yaratıyor..


ÜRÜN BARKODU; 3614273067768                 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.