3615-1016 Seyahat Tipi Tıraş Makinesi
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Wahl 3615-1016 Seyahat Tipi Tıraş Makinası

Wahl - Travel Tıraş Makinesi Seyahat Tipi Şarjlı Tıraş Makinesi



 



Şarj edilebilir Travel Shaver cebinize kolayca sığabilecek kadar kompakt bir yapıya sahiptir.


 


 

Birkaç tıraş için yeterli olacak 45 dakikalık kullanım süresine sahiptir. Seyahatteyken bile derli toplu bir görünüm elde etmek için mükemmel bir çözümdür.

 


 

Seyahatleriniz için özel tasarlanmış bu ürün, her seyahatte vazgeçilmeziniz olacak. LED şarj göstergesi sayesinde güç kontrolünüz altında.

 


 

Saklama kılıfı sayesinde çantanızda çok küçük bir yer ayırmanız yeterli. Ayrıca yedek bıçağı ve eleği sayesinde yıllarca yedek parça masrafına son!

Aksesuarlar - Yedek kesme bıçağı     - Yedek tıraş başlığı eleği     - Seyahat çantası     - Saklama kılıfı     - Şarj cihazı ve temizleme fırçası

     


 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.