Yavru Etli 4'Lü 340 Gr 12X
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (2)

Ürün Açıklaması: Yavru kediler için yaş tam mama. Yüksek kaliteli içeriği ile kedinizin günlük ihtiyaçlarının 100%'ünü karşılar. Güçlü kemik ve diş oluşumunu desteklemek için kalsiyum eklendi. Ağza alınması daha kolay küçük parçalarlar daha kolay yenilip sindirilmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Doğal bağışıklığı destekleyen Vitamin C, E ve Taurin içerir.

Kullanım Önerileri – Beslenme Talimatı: Ödül mamalarından gelen kalorileri hesaba katın. Mama miktarını yavru kedinizin ihtiyaçlarına göre ayarlayın. Nasıl? Web sitemizi ziyaret ediniz. Yanında mutlaka taze içme suyu bulundurunuz. Oda sıcaklığında servis yapın, fazla yiyecekleri 2 güne kadar soğutun. ≤ 3 aylık yavru kediler günde 3 - 3½ adet poşet mamaya, 4-5 aylık yavru kediler günde 3½ - 4 adet poşet mamaya, 6 aylıktan 6-12 aylık yavru kediler günde 4 - 4½ adet poşet mamaya ihtiyaç duyar. 1 poşet mama 18 g WHISKAS® kuru mama ile değiştirilebilir.

Bileşenler: et ve hayvansal yan űrűnler (36%, dilimli parçalar 4% sığır içerir*), tahıllar, sebze kaynaklı ürünler, bitkisel ve hayvansal yağlar, mineraller, çeşitli şekerler. *Dilimli parçalar genelde ürünün 43%’üdür.

Analitik bileşenler (%): protein: 7.5; yağ içeriği: 5.0; inorganik madde: 1.6; ham selüloz: 0.20; nem: 84.0; kalsiyum: 0.32.

Kg Başına Katkı Maddeleri: Besinsel katkılar: Vitamin C: 667 mg, Vitamin D₃: 200 IU, Vitamin E: 138 mg, Taurin: 1100 mg, Bakır (Bakır (II) sülfat pentahidrat): 1.2 mg, İyot (Kalsiyum iyodat, anhidre): 0.32 mg, Demir (Demir(II) sülfat monohidrat): 16.1 mg, Mangan (Mangan sülfat, monohidrat): 3.2 mg, Çinko (Çinko sülfat, monohidrat): 16.2 mg / Aroma vericiler.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.