Yağmur Kaydırıcı Sprey 150 Ml

Würth Yağmur Kaydırıcı Sprey 150 Ml

(0 yorum)
215,83 TL
Sepette 202,88 TL

Kargo Bilgileri

Standart Teslimat
24 Şubat Pazartesi kargoda
Ürünün Kampanyaları
discount
discount
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)

  • Soru ve Cevap (0)

Yağmura dayanıklı, cam yüzey kaplama sayesinde görüşü iyileştirerek ve ön cam sileceklerinin kullanma süresini uzatarak sürüş güvenliğini artırır Yağmur ve su damlaları yaklaşık 70-80 kph'de etkisini gösterir Geceleri ve yağmurlu havalarda daha net görüş
Gelişmiş sürüş güvenliği
Geceleri sürüş sırasında net bir görüş sağlar
Ön cam sileceklerinin sık kullanımı azalır
Kir, haşerat ve buzun uzun süre kalıcı şekilde ve kolay temizlenmesini sağlar Cam kadar sert olan ultra ince kaplama Kullanıma bağlı olarak birkaç ay veya 5000 km ile 10.000 km arasında kullanım ömrü Tüm araç modellerinde tüm işlem görmemiş cam yüzeyler için uygundur Hızlı ve kolay uygulama Kolay ön temizlik Silikon ve AOX içermez Not Uygulama yapılmış cam yüzeyi anında aktif olur.
Cam su kaydırıcı uygulama takibi aracın dış temizliği en erken 1 saat sonra mümkündür.
Koruma işleminin yapılması esnasında eldiven takılması önerilir.
Soğuk hava şartlarında cam üzerinde, üfleyerek dışarıdan buğulanma gibi görünen ince bir film oluşabilir.
Sıcak hava ön camdaki buğuyu giderebilir.
İşlem yapıldıktan sonra genel olarak cam silecek lastiklerinin değiştirilmesi önerilir.
Plastik, metal veya boya üzerinde kullanmayın.
Temizleyici ve koruma maddesi artıkları kaportadan tamamen temizlenmelidir.
Sıcak yüzeyler üzerine uygulanmamalıdır.
Kuru ve serin ortamda muhafaza edin.
Aşındırıcı, kuvvetli asidik veya oldukça alkali cam temizleyiciler kullanmayın.
Dikkat: Polikarbonat cam için uygun değildir! Kılavuz Ön temizlik: Uygulama yapılacak cam yüzey, kalıntı kalmayacak şekilde aktif cam temizleyici ile temizlenmelidir.
Yüzeyin kuru, tozsuz, yağsız ve silikondan arındırılmış olmasını sağlayın.
Koruma:: Uygulama sıcaklığı maksimum %60 nem oranında +5°C ile 25°C arasında olmalıdır.

Koruyucuyu cam yüzeye az miktarda püskürttükten sonra temiz ve kuru bir bezle cam parlayana kadar uygulayın.

Bir sprey tek araç için uygulanıp bitirilmelidir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.

Bu Ürün Sepette 202,88 TL
215,83 TL