470B Barkod Yazıcı
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (1)

Xprinter 470B Barkod Yazıcı


Marketler İçin İdeal

Her gün sık sık etiket baskısı yapılan marketler için epey kullanışlıdır. Komut verildikten sonra kısa sürede etiketlerin baskısı hazırlanır. Baskı sonucunda ortaya konulan bu etiketler gayet okunabilir vaziyettedir.


Sağlık Sektörünün Vazgeçilmezi

Hastane dahil olmak üzere pek çok sağlık kuruluşlarında çeşitli etiketlerin basılmasına olanak tanır. Aynı şekilde eczanelerde de kullanılabilir. Baskıyı kısa sürede yaptığı için çalışanların ve hastaların uzun süre beklemesine gerek kalmadan etiketleri hazırlar.


Fabrikalarda Kullanılabilecek Xprinter Yazıcılar

Çeşitli fabrikalarda barkod çıktısı almak için zahmetsizce kullanılabilir. Kullanımı epey pratik olduğu için hemen herkes tarafından kontrol edilebilir. Kullanıcı dostu bir çalışma prensibi vardır.

Kaliteli Baskı

203 dpi değerinde bir çözünürlüğü bulunur. Barkod yazıcılar için bu çözünürlük seviyesi epey makul edilebilir. Yazıların her biri oldukça net bir şekilde kağıt üzerine aktarılır. Okuyamama gibi bir sorunun gerçekleşmesi epey düşük bir ihtimal olarak kabul edilir.


Kolay Kurulum

Beraberinde gelen ekipmanlarla birlikte kurulumu rahatlıkla gerçekleştirilebilir. Kullanımı da bir o kadar kolaydır. İçindeki kağıt rulosu bittiğinde yeni bir ruloyu hazneye yerleştirmek oldukça pratik bir şekilde yapılabilir. Baskı işlemi bu sayede kaldığı yerden devam ettirilebilir.


Pek Çok Cihazla Uyumlu Xprinter Yazıcılar

Windows ve Linux işletim sistemlerine sahip bilgisayarlarla rahatlıkla çalışır. Benzer şekilde mobil cihazlara da bağlanabilir. Windows, Android ve IOS cihazlarla uyumlu bir biçimde çalışır.

Teknik Özellikler

Baskı Türü Direkt Termal Çözünürlük 203 DPI Maksimum Yazma Hızı127 mm (5") / s Maksimum Yazma Genişliği108 mm (4,25") Maksimum Yazma Uzunluğu 1776 mm (70") Hafıza 8 MB Flash, 8 MB SDRAM standart bellek EmülasyonTSPL (EPL, ZPL, DPL) Arayüz Standart USB Çalışma Sıcaklığı -10°C ~ 50°C Saklama Sıcaklığı -40°C ~ 60°Cİşletim Sistemi Desteği Win XP/Win Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1/Win 10/Linux Ağırlık2.15 Kg Boyut 240 x 212 x 172 mm 

Teknik Özellikler

Ağırlık: 2150 G

Renk: Beyaz

Model:XP-470B

Baskı Türü:Direkt Termal

Boyut:Y17.2 x G21.2 x D24 CM

Yazıcı Çözünürlüğü:203 x 203

Marka:Xprinter

 

*İÇİNDE ETİKETSİZ GELİYOR AYRICA SİPARİŞ VERİYORSANIZ İÇİNE KOYUP PAKETLİYORUZ

*MAC KURULUMLARI İÇİNDE AYRI BİR DRİVERİ OLUYOR

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.