product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Paw Patrol Aqua Pups Whale Patroller 6065308

 

3 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

Paw Patrol oyuncaklarıyla, çocuklar hayal güçlerini keşfedebilir ve en sevdikleri sahneleri canlandırırken rol yapma oyunlarıyla motor becerilerini geliştirebilirler.

Gerçek çalışan tekerlekler, bir Chase aksiyon figürü ve Chase'in kurtarma aracı içeren Whale Patroller, hayali denizlerdeki süper şarjlı kurtarma görevleriniz için ihtiyacınız olan her şeyle donatılmıştır! Chase ile takım olun ve belaya karşı dikkatli olmak için gözlem güvertesine gidin. Birisi tehlikedeyken, Chase'i kurtarma aracının kokpitine koyun ve Patroller'ın kuyruk rampasını indirin. Ardından, kurtarma aracını Patroller'ın araç fırlatıcısına yükleyin ve uygun konuma geldiğinde, Chase'i harekete geçirmek ve günü kurtarmak için araç fırlatma koluna vurun.

Kutu içindekiler: 1 adet patroller oyun seti, 1 adet Chase figürü, 1 adet mini tekne.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.